Tuesday, June 4, 2013

Newbies: Nyárköszöntő klipválogatás

A hazai bandák kicsit sem mondhatók lustának; csak győzze követni az ember az újdonságokat. Annyit igazán megérdemelnek, hogy minél többen lássák - hallják őket. Az utóbbi néhány hét kliptermését ezért össze is foglaljuk most, természetesen a teljesség igénye nélkül. Egyúttal mindenkit arra bíztatok, hogy terjessze kedvenc zenekara produktumait, "magyarul" - support your local bands!

BLIND MYSELF. Magáért beszél a történet, ismét sikerült nekik kicsit polgárpukkasztani, a NótaTV-s performanszuk azért vitathatatlanul rendhagyó.



OVER MY DAWN. A klip jelentősége, hogy a csapat első mozijáról van szó. Azzal együtt, hogy egy fullos lemez már a hátuk mögött van, sőt egy single is beelőzte a klipet, mégis mérföldkő ez a banda életében.



PILLS FOR SIDE-EFFECTS. Fiatal banda, fiatal tagokkal és az ehhez el is várt lendülettel. Első dal és egyben videó klip az új énekessel, aki ennek megfelelően egy erőteljes produkcióval mutatkozott be.



ANDERSON POSE. Egy kis matekos metálzene és egy ehhez illő videó klip. A banda kevésbé "felkapott", de érdemes odafigyelni rájuk, egyre aktívabban tevékenykednek.



INSANE. Bemutatni őket sem, kell de az új videójukat megnézni újra és újra viszont érdemes.


OUR YOUTH. Koránt sem ismeretlenek, de ez a videójuk nagyon várós volt, hisz látható és tudható volt, hogy valami igényeset kap a közönség. Nem okoztak csalódást.



THE HEARTLESS AISHA. Az első kislemezük és a második videójuk kis híján egyszerre érkezett. Az EP összesen öt nótájából így kettőhöz képi megjelenítés is kapcsolódik.

No comments:

Post a Comment